Cuma, Mayıs 17, 2024

Son Yazılarımız

Buse Terim’le Hayatın Trendlerini Keşfedin

Samsung Electronics, kullanıcılara benzersiz bir mobil deneyim sunmak amacıyla geliştirilen Galaxy Note 3 ve yenilikçi özelliklere sahip Galaxy Gear ile farklı bir projeye imza atıyor. Ürettiği içeriklerle oldukça beğeni toplayan Buse Terim, takipçileriyle birlikte İstanbul’un en popüler trendlerini belirliyor.

Buse Terim’le İstanbul’un Gizli Kalmış Trendlerine Giden Yolculuk Başlıyor

Üç hafta sürecek “Trendleri Sen Yaz” projesinde ünlü moda blogger’ı Buse Terim, takipçileriyle birlikte Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear ürünlerini deneyimleyerek İstanbul’un en trend mekanlarını keşfediyor.

Terim, 7 günden oluşan üç farklı serüven boyunca, fotoğraf ve videolar çekip takipçileri ile paylaşıyor. www.trendlerisenyaz.com adresinde yer alacak videoların sonunda Buse Terim’in sorduğu sorulara tahminlerini #trendbudur etiketiyle gönderen katılımcılar hediyeler kazanıyor.

Sürprizler bununla da sınırla kalmıyor… “Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear Sizin Olsa Ne Yapardınız?” sorusunu www.trendlerisenyaz.com adresinde yanıtlayan en çarpıcı hikayenin sahibi ise, GALAXY Note 3 ve GALAXY Gear’ın sahibi oluyor.

Latest Posts

Kaçırmayın!