Cuma, Mayıs 3, 2024
spot_img

Son Yazılarımız

Pronet Türkiye’nin en teknolojik markası seçildi

NielsenIQ Türkiye ve Pazarlamasyon iş birliğiyle bu yıl dördüncüsüne imza atılan Tech Brands Turkey, Türkiye’nin en teknolojik markalarını belirledi. Teknoloji alanında tüketici marka algısını araştıran bir ödül programı olan ve tüketicilerin vermiş olduğu yanıtlar doğrultusunda hazırlanan raporun sonucunda Pronet, ‘Güvenlik Sistemleri’ kategorisinde en çok oyla rakiplerini geride bırakarak Türkiye’nin en teknolojik markası seçildi. 

42 farklı kategoride Türkiye’nin en teknolojik markalarının belirlenmesinin amaçlandığı araştırma; İstanbul, Ankara, İzmir, Tekirdağ, Bursa, Adana, Kayseri, Samsun, Trabzon, Erzurum, Malatya, Gaziantep’i içeren 12 ilde, 15-64 yaş arasındaki kadın-erkek 1000 kişiyle, 21 Aralık 2022 – 2 Ocak 2023 tarihleri arasında, CAWI (online) yöntemi ile ortalama dokuz dakikalık görüşmelerle gerçekleştirildi. Kategori kazananlarının belirlenmesi adına her katılımcıya, “Şimdi ekranda bazı kategoriler göreceksiniz. Gördüğünüz her bir kategori için, bu kategoride yer alan Türkiye’deki markaları ve teknolojik gelişmeleri düşünerek en teknolojik olduğunu düşündüğünüz markayı belirtmenizi rica ederiz” sorusu soruldu. Katılımcılar soruları herhangi bir hatırlatma ya da yönlendirme olmadan açık uçlu yazarak yanıtladı. 

Ödül hakkında konuşan Pronet Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Olgun Kükrer, “Pronet olarak kullanıcılarımızın geri bildirimlerinden de faydalanarak ürünlerimizi son teknolojilere uyarlayarak güncelliyoruz. Kişiselleştirilebilen, cep telefonlarıyla entegre çalışan ve uzaktan kontrol edilebilen sistemlerimizin alanını ve entegrasyonlarını sürekli genişletmekteyiz. Pronet Plus Akıllı Güvenlik Otomasyon Platformu gibi teknoloji tabanlı sistemlerimizle aslında güvenlik merkezli zengin bir ekosistem yaratıyoruz. Platformumuzun kapsamındaki akıllı ürün çeşitliliğimizin artmasıyla tüketiciye sağladığımız faydayı, güvenlik teması gücümüzü kaybetmeden ve Pronet ürünlerinin yalnızca ‘acil durum’ müdahalesi sağlamadığını, aynı zamanda üstün teknolojisiyle kullanıcıların günlük yaşantısını kolaylaştırdığını görüyoruz. Akıllı güvenlik çözümlerinin Türkiye’deki öncüsü olarak bizzat halkımızın yani kullanıcılarımızın kararıyla bu ödülü almaktan ötürü son derece gururlu ve mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Kaçırmayın!