Cuma, Mayıs 3, 2024

Son Yazılarımız

BlackBerry Motion’ın ilk görüntüleri ortaya çıktı!

BlackBerry Motion’ın ilk görüntüleri ortaya çıktı. BlackBerry, uzun zaman sonra bu sene başında tanıttığı yeni akıllı telefonmodeli KEYone’ın satışlarının iyi gitmesinin ardından yeni bir model ile geleceğini duyurdu. Uzun süren sessizliğini bozan BlackBerry, yeni akıllı telefon piyasasına tanıttığı telefonlarla oldukça başarılı tasarımlar sergiliyor. Diğer rakiplerinin yanında oldukça güçlü olan   BlackBerry Motion’ın özellikleri.

 

BlackBerry Motion’ın ilk görüntüleri ortaya çıktı! İşte özellikleri!

Eskiden daha çok iş dünyasının kullandığı BlackBerry, son zamanlarda çıkardığı telefon tasarımlarıyla tüm kullanıcı kesimine hitap ediyor. Akıllı telefon piyasasında son zamanlarda görmeye alışık olduğumuz parmak izi sensörü Motionmodelinde de görüyoruz. Snapdragon 625 İşlemci, 1920X1080 Full HD Ekran’a sahip. BlackBrrey Motion’un 4GB RAM özelliği de oldukça başarılı. IP 67 sertifikası ve 4000mAh Batarya’ya sahip. Ancak bu haberler şimdilik sadece sızıntı haber olduğunu söyleyebiliriz.

Genel de yeni çıkan ve çıkacak olan akıllı telefon modellerini Twitter üzerinden paylaşan Evan Blass, BlackBerry’nin yeni telefon modeli için, ’Goodbye, Krypton.Hello, BlackBerry Motion’ yazısını paylaştı. İlerleyen zamanlarda BlackBerry Motion’ın kesinliği ve özellikleri de doğrulanmış olur.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Kaçırmayın!