Perşembe, Mayıs 2, 2024
spot_img

Son Yazılarımız

Parlak 3D Görüntülerin Tadını Çıkarın

Active Shutter Teknolojisi[1] sayesinde aileler detaylı ve yumuşak3D görüntüleri büyük ekranda uygun bir fiyata izleyebilmenin keyfini yaşıyorlar.  Buna ek olarak, derinlik kontrolü özellikli 2D’den 3D’yedönüştürme teknolojisi izleyicilerin kendilerinde mevcut olan film ve programların arşivlerini de kullanabilmelerine imkan veriyor.

Net Ve Aynı Zamanda Olağanüstü Detaylı Görüntüleme

L5’in AMR 200 (Active Motion & Resolution) görüntü işleme özelliği ultra net görüntülerle beraber her bir noktada net detaylar vererek spor ve aksiyon filmleri gibi hızlı hareketli sahnelerde mutlak tanımlı görüntüler sağlıyor. Full HD Edge LED ekran daha iyi etkin enerji kullanımı için güç tüketimini azaltırken Ayrıca 1920×1080 piksel çözünürlük netliği ile renkler her zamankinden daha canlı ve kontrast daha iyi tanımlı olarak karşımıza çıkıyor.

Seçkin Ve Çekici Tasarım

Toshiba’nın mevcut televizyon serisi ile uyumlu gümüş kenarlık ile tamamlanan zarif siyah, dar çerçeve tasarımı ile L5 bulunduğu her ortama seçkin bir görünüm katıyor. Edge LED teknolojisi ise LED’lerin köşelerde yer almasıyla ışığın ekrana yayılarak her ortama uyum sağlayabildiği ve üstün bir görünüm  sağladığı anlamına geliyor.

Mobil Uyumluluk Ve Bağlantı

L5 serisi çevre birimlere daha kolay bağlantı sağlayan 2x HDMI, 1x USB ve 1x PC girişi gibi çoklu giriş seçenekleri sunuyor. MHL desteği sayesinde cihaz herhangi bir akıllı telefon veya tablet telefona bağlanabiliyor ve cihazda bulunan tüm video ve ses içerikleri cihaz şarj olurken kolayca televizyonun kumandası ile büyük ekranda sinema konforunda seyredilebiliyor. Ayrıca USB ve HDD oynatma desteklendiğinden kullanıcılar müzik, oyun, fotoğraf ve diğer eğlence içeriklerinin keyfini büyük ekranda çıkarabiliyorlar.

Toshiba L5 Televizyon Serisi:

Çözünürlük: Full HD 3D Edge LED ekran, AMR 200 (Active Motion & Resolution) özellikli 1920 x 1080p

Derinlik kontrolü özellikli 2D’den 3D’ye dönüştürme

Ekran boyutları: 102 cm (40”), 126 cm (50”) ve 146 cm (58”)

Bağlantı: 2 x HDMI® (MHL destekli 1 x HDMI® dahil), 1 x USB, 1 x PC girişi, HDMI-CEC®

Ses: Dolby® Digital Plus, Dolby® Digital Pulse

USB / HDD medya oynatma

Renkler: Siyah, dar çerçeve tasarımı ve gümüş kenarlık, iki farklı stand seçeneği ile2

Tuner’lar: DVB-T, DVB-T23, DVB-C, analog

[1] İki adet 3D gözlük dahili ya da opsiyonel olarak sunulmaktadır (ülkeye bağlı olarak).

2 146cm (58”) modeli açık stand, 102cm (40”) ve 126cm (50”) modelleri düz stand ile sunulmaktadır.

3 DVB-T2özelliği bazı ülkelerde tam olarak desteklenmeyebilir ve modele bağlıdır. Buna bağlı olarak bazı programlar/özellikler mevcut olmayabilir.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Kaçırmayın!