Salı, Mayıs 21, 2024

Son Yazılarımız

Mobil telefonunuzu istediğiniz gibi şekillendirin

Yeni bir kategoriye öncülük eden Moto Modları ile telefonu saniyeler içinde yeniden tasarlamak da mümkün. Moto Z’yi bir projektöre, JBL® SoundBoost Hoparlör modu ile bir müzik setine, Hasselblad True Zoom ile profesyonel bir fotoğraf makinesine dönüştürmek mümkün. 

Askeri uçaklarda kullanılan alüminyum ile paslanmaz çelik kullanılarak üretilen yeni Moto Z, 5.2 mm incelik ve ultra hafif 5.5 inç Quad HD AMOLED ekrana, Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4 GB RAM ve 32 GB veya 64 GB dahili hafıza seçenekleri sunuyor. microSD ekleyerek fotoğraf, video ve uygulamalar için 2 TB’ye kadar hafıza elde etmek mümkün. Moto Z, her ışık altında canlı fotoğraflar çekmeye yarayacak optik imaj sabitleme ve otomatik odaklanma özelliklerine sahip 13MP yüksek çözünürlüklü kameraya sahip. 5MP ön kamerasında yer alan geniş açılı lens, ön yüzde yer alan ekstra flaş, su sıçramalarına dayanıklı kaplamanın yanında parmak izi okuyucusu sayesinde telefonu tek dokunuşla açabilmek mümkün. 30 saate kadar pil ömrünün yanında TurboPower özelliği sayesinde 15 dakikada 8 saate kadar pil ömrü elde edilebilecek. 

Yeni Moto Mod’ları ile Moto Z’yi ihtiyaçlara göre yeniden tasarlamak mümkün. 80 desibele kadar ses verebilen 2 adet 3W’luk hoparlörden oluşan JBL SoundBoost Hoparlör modu ile yüksek ses ve kalitede stereo müzik dinleyebilirsiniz. Insta-Share Projektör modu ile telefonu 70 inç’lik sinema ekranına çevirmek mümkün. 2200 mAh’lik bataryasıyla Incipio offGRID™ Ek Batarya sayesinde telefona 22 saate kadar pil ömrü eklenebilir. Hasselblad True Zoom ise fotoğraf meraklıları için geliyor ve 10x optik zoom ve Xenon flaşı ile fotoğraflar çekip, bunları kolayca istenen mecrada paylaşmak mümkün. 

Moto Z, zincir mağazalarda KDV dahil 2.499 TL’ye yerini alırken, Turkcell ve Vodafone mağazalarında farklı temlik fiyatlarıyla da satışa girecek. Sadece zincir mağazalarda yer alacak Moto Z Play de 1.999 TL’den satışa sunulacak. Moto Mod’lar bundan sonra çıkacak tüm Moto ürünlerinde kullanılabilecek. Moto Mod’lar perakende mağazalarında şu fiyatlarla satılacak: Insta-Share Projektör 899 TL, Hasselblad True Zoom 799 TL, JBL SoundBoost Hoparlör 399 TL, Incipio offGRID Ek Batarya 299 TL, Aksesuar Kapaklar 49 TL.

Latest Posts

Kaçırmayın!