Cumartesi, Mayıs 4, 2024

Son Yazılarımız

iOS Cihazınızdan Xbox Puanı Kazanın

Microsoft bugün yaptığı açıklamayla daha önce yalnızca Windows Phone işletim sistemlerinde çalışan Xbox puanlama sisteminin artık iOS kullanıcıları tarafından da kullanılabilmesinin yolunu açtığını belirtti.

Wordament adlı oyunla birlikte artık iOS kullanıcıları da Windows Phone kullanıcıları gibi Achievement puanları kazanabilecek, arkadaş listesi oluşturabilecek ve skor tablolarına göz atabilecek.

Wordament aslında hali hazırda Windows 8 için de ücretsiz olarak yayımlanmış bir uygulama. Adından da anlayabileceğiniz üzere bir kelime oyunu ve Scrabble adlı oyunu temel alarak biraz geliştirmiş diyebiliriz.

Geçtiğimiz günlerde Electronic Theatre oyunun Windows 8 sürümü için bir inceleme hazırlamış ve \”Wordament, Xbox oyunculuğunun Windows 8’e harikulade yedirilebileceğini gösteren, hem sıradan hem de profesyonel oyuncular için oldukça keyifli bir oyun.\” sözlerini kullanmıştı.

Wordament şu anda App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Denemek istiyorsanız App Store’a bağlanarak ücretsiz olarak cihazınıza indirebilirsiniz.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Kaçırmayın!