Cuma, Mayıs 3, 2024
spot_img

Son Yazılarımız

Bosch ve Sony işbirliği başladı

Ortaklık hem satış ve pazarlama hem teknik anlamda işbirliğini kapsıyor. Ortak geliştirilen ilk ürünlerin de 2018 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Satış ve pazarlama ortaklığının parçası olarak, Sony’nin video güvenlik kameralarındaki satış ve pazarlama uzmanları, Bosch Güvenlik Sistemleri bünyesinde bu iş özelinde oluşturulan ekibe katıldı. Sony’nin Japonya hariç tüm pazarlardaki video güvenlik kameralarına bu satış ve pazarlama ekibi tarafından hizmet ve destek verilecek.

Her iki şirket teknik işbirliği kapsamında, yüksek çözünürlüklü video görüntüleme konusunda Bosch’un yerleşik video analitiği ve en güncel bitrate yönetim teknikleriyle tamamlanan yeni standartlar geliştirmeyi amaçlıyor. Sony, altıncı nesil (G6) ağ kameraları bünyesinde sekiz adet yeni Full-HD (1080p) video güvenlik kamerasının üretimine başladı. Bu kameralar, video güvenlik kameraları sektöründe daha yüksek düzeyde netlik ihtiyacını karşılayacak.  Bosch da video analitiği ve bitrate yönetimiyle ilgili portföyünü güncellemeye devam ediyor. Önümüzdeki dönemde IP 4000 serisinden itibaren tüm ağ kameralarında uçta video analitiği bir standart olarak yer alacak. H.265 video sıkıştırma ile bir araya getirilen en yeni bitrate yönetimi teknikleri de bitrate kullanımını yüzde 80’e varan oranda azaltacak.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Kaçırmayın!