Cuma, Nisan 26, 2024
spot_img

Son Yazılarımız

HTC Android L Güncelleme Tarihi

HTC’nin geçtiğimiz aylarda Android L sürümünün resmen ortaya çıkmasının ardından 90 gün içerisinde bu sürümü cihazlarda yayınlayacağına dair verdiği söz tabii ki HTC akıllı telefon kullanıcılarının oldukça heyecanlanmasına sebep olmuştu

Şirket bunu biliyor olacak ki kullanıcıların merağını dindirmek için Android L planını yayınladı ve bizlere sundu. Sunulan bilgilere göre HTC One M7 ve M8 modelleri ilk olarak Android L’ye geçiş yapacaklar. Ocak-Şubat 2015 için yapılan planlama kısa bir süre sonra Android L’nin bizlerle olacağını gösteriyor. Lakin HTC One M8 ve M7’nin Google Edition versiyonları ise Kasım-Aralık 2015 tarihlerinde Android L’ye erişecekler.

Bu cihazların Google destekli oldukları dikkate alınırsa biraz daha erken son güncellemelere ulaşmaları tabii ki normal karşılanmalı.

HTC One M8 Dual SIM, M7 Dual SIM, Desire EYE, One E8, One E8 Dual SIM, Butterfly 2 modelleri ise Ocak-Mart 2015 aralığında Android L’ye erişecekler. One Mini 2, Desire 816, One Max, One Mini, Butterfly S modellerinin ise Mart-Nisan 2015 aralığında Android L’ye geçecekleri öngörülüyor.

Samsung kullanıcılarının asla hiç bir güncelleme planına erişemediklerini dikkate alırsak, HTC kullanıcılarının en azından belli bir güncelleme takvimine ulaşabilmeleri oldukça sevindirici olsa gerek. Android L ile birlikte Sense arayüzünde de bir güncellemeye gidilip gidilmeyeceği bilinmiyor ancak pek çok kullanıcının Sense 7 beklentisi içerisinde olduğunu da belirtmek gerek. Önümüzdeki aylarda hep birlikte HTC’nin plana sadık kalıp kalmayacağını göreceğiz.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Kaçırmayın!