Cuma, Mayıs 17, 2024

Son Yazılarımız

Akıllı Telefonunuzun Pil Ömrünü Arttırın

Yaklaşık bir sene önce paylaştığımız rehberimiz, sizler tarafından büyük ilgi gördü. Tüm akıllı telefon kullananların ortak derdi olan düşük şarjsürelerini biraz daha uzatmaya yönelik rehberimizi biraz güncelleyerektekrardan sizlerle paylaşıyoruz.

Sizin Hikayeniz Ne?

Herkesin bir akıllı telefon kullanım şekli farklı olabilir. Kimisi şarjı bu yoğunkullanımın neticesinde 3 – 4 saatte bitirebilir. Kimilerinin de derdi tam birgünü görmektir. Öncelikle ne istediğinize karar verip, ona göre bir kullanımseçmeniz gerekiyor.

Benim hikayem kullandığım akıllı telefonun şarjının 1 gün bile gitmemesiyle başlamıştı. Hatta kullanmaya göre yarım gün gittiği zamanlarda olmuştu.Fakat ben uğraştım ve dikkatli kullanma ile bir buçuk güne kadar çıkardım. Hatta daha az kullanırsam iki gün bile yetiyor.

Bunu başarana kadar çok çektim diyebiirim. Sabah erkenden kullanmaya başladığım telefonum, akşam saat 8 gibi kapanıyordu. Dışarıda bir yerlere gideceksem durum çok kötü bir hal alıyordu.

Artık akıllı telefonlarımız herşeyimiz oldu. Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız Google Haritalar’dan yere bakıyorsunuz. Maillere bakıp, gündemdeki gelişmelere bakabileceksiniz. Düşünün size arkadaşınız bile ulaşamıyor. Kısaca çağ dışı kalıyorsunuz. O noktada telefonun akıllı ya da aptal olması sizin için önemli olmuyor.

Peki bu akıllı telefonların şarjı nasıl daha uzun gider ? Rehberimizde adım adım anlatıyoruz.

Latest Posts

Kaçırmayın!