VODAFONE’DAN RAMAZAN’A ÖZEL 15 GB MOBİL İNTERNET

Vodafone, Ramazan ayında faturalı ve faturasız tüm müşterilerine doya doya internet kullanmanın keyfini yaşatacak. Vodafone’lular, Ramazan boyunca 15 GB’lık ek mobil internet paketine sadece 29 TL’ye sahip olabilecek.

Güncel Hit: 8543 / Yorum: 0 / 6 Mayıs 2020 15:51
VODAFONE’DAN RAMAZAN’A ÖZEL  15 GB MOBİL İNTERNET
-A +A

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine maksimum internet keyfi yaşatacak kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Vodafone, Ramazan boyunca faturalı ve faturasız tüm müşterilerine 15 GB mobil interneti sadece 29 TL’ye sunacak. Vodafone’a yeni gelen müşterilerin de yararlanabileceği kampanya kapsamında sunulan teklif, mevcut tarifenin üzerine 30 günlük ek paket olarak satın alınacak.

 

Engin Aksoy: “Müşterilerimiz Ramazan sevincini gönüllerince paylaşacak”

Müşterilerinin Ramazan sevincini artırmayı hedeflediklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Vodafone olarak, müşterilerimizin kesintisiz internet ihtiyaçlarına yönelik kazandıran teklifler geliştirmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda, bu Ramazan’da da kesintisiz internet deneyimi yaşamak ve bol bol paylaşımda bulunmak isteyen müşterilerimiz için yeni bir kampanya geliştirdik. Ramazan Paketimiz ile faturalı ve faturasız tüm müşterilerimize 15 GB mobil interneti sadece 29 TL’ye sunuyoruz. Ramazan Paketimiz ile müşterilerimiz içinde bulunduğumuz salgın döneminde sevdikleriyle yan yana olamasalar da birlikte kalabilecekler. Vodafone olarak, müşterilerimizi geleceğin heyecan verici dünyasına hazırlayacak ayrıcalıklı ürün ve servisler sunmaya devam edeceğiz.”

 

Vodafone’un “Ramazan Paketi”nden yararlanmak için Vodafone Yanımda mobil uygulaması ya da vodafone.com.tr adresi kullanılabilir.

Anahtar Kelimeler : engin aksoy, vodafone,
Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları