Türkiye’nin en yetenekli finansal teknoloji servislerini sunan ininal API, birinci ayında 1000 geliştiriciye ulaştı!

Daha ilk ayında 1000 geliştirici, sistemde kayıt açıp servisler için erişim talebinde bulundu

Güncel Hit: 2287 / Yorum: 0 / 9 Ekim 2017 14:22
Türkiye’nin en yetenekli finansal teknoloji servislerini sunan ininal API, birinci ayında 1000 geliştiriciye ulaştı!
-A +A

1 milyonu aşkın kullanıcı hesabı bulunan, 2 milyonun üzerinde ön ödemeli MasterCard satan ve 600.000’den fazla aktif aylık kullanıcıya sahip olan bölgenin lider fintech şirketlerinden ininal, Türkiye’deki finansal servislerin hızla gelişmesi ve girişimcilik ekosisteminin güçlenmesi adına API platformuyla geniş ve benzersiz finansal teknoloji becerilerini tüm yazılımcılara, girişimlere ve şirketlere sunuyor. ininal, API servisi ile bir ayda 1000 geliştiricinin ilgisini çekerek önemli bir başarıya imza attı. “Finansal servisler genellikle regülasyonlara ve zorunlu işletme lisanslarına tabi olup dışarıdan erişime kapalı servisler olsalar da bankacılık servislerine dışarıdan erişim sunan API’ler şu anda Avrupa’da ve Türkiye’de en çok konuşulan konuların başında geliyor.” diyen ininal’ın CEO’su Ömer Suner sözlerine şunları ekledi:

“ininal bildiğimiz kuralların dışında, geleceğin finansal ekosistemini bugünden yaratıyor. Bizim hedefimiz bu değişim içerisinde bir oyuncu olmak değil, ekosistemin ta kendisi olmak. Türkiye’nin ve hatta dünyanın en yetenekli finansal servisler API’lerini sunmanın mutluğunu geçen ay yaşamıştık. API’lerimizi açalı daha bir ay bile olmadan geliştiricilerin gösterdiği büyük ilgi bu mutluluğumuzu daha da artırdı.  Birçok banka ve finans kuruluşunun yakın gelecekte kendi API’lerini yayınlaması bekleniyor, bu durumun ortaya çıkaracağı rekabette yazılımcılar ve girişimciler için en önemli karar noktası ise sunulan API’lerin becerileri olacak. Bu düşünceyle, ininal’a eklediğimiz her yeni fonksiyonu API’mize de ekleyerek kısa sürede 1.000’den fazla kayıtlı geliştirici sayısına ulaşmayı başardık. Bu sayı arttıkça, servislerimiz kullanıcılara dokundukça yepyeni kurallarla yazılmış bir finansal ekosistem yaratmış olacağız.”   ininal API platformu avantajları ininal’ın API platformuyla sunduğu ana beceriler arasında, hesap oluşturma, debit MasterCard oluşturma, bakiye yüklemesi, para transferi, toplu ödeme yapmak gibi dünyada eşine rastlaması zor yetenekler mevcut. ininal API’nin başlıca özellikleri;

  • Kullanıcı hesabı oluşturma
  • ininal sanal MasterCard oluşturma
  • Kullanıcı hesabına ve / veya karta para yükleme
  • Bir ininal hesabından başka bir ininal hesabına para gönderme

Üstelik API servislerine erişmek oldukça kolay; geliştiriciler kayıt formunu doldurduktan hemen sonra servisleri kullanmaya başlayabilirler. ininal, tüm yazılımcıları, girişimcileri ve kurumsal şirketleri, paranın dijitalleştiği bu heyecan verici günlerde ininal API’nin tüm finansal becerilerini kullanarak ürün ve çözümler geliştirmeye davet ediyor.

İninal Hakkında

Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kurulmuştur. 10.000’den fazla noktada (Migros, Bimeks, D&R, Teknosa, seçkin gazete bayileri, Vatan Bilgisayar ve PTT) MasterCard ön ödemeli kartı ve ininal mobil cüzdan uygulamasını tüketicilere sunmaktadır. ininal kullanıcıları, hesaplarına veya kartlarına 10.000’den fazla perakende ve ATM noktalarından bakiye yükleyebilir ve yükledikleri bakiyeleri dünyadaki bütün fiziki ve sanal alışveriş noktalarında harcayabilir. ininal, kurumsal müşterilerine özel platformlar geliştirmekte ve ortak markalı kartlar sunmaktadır. Ödeme platformu ve kartları ile, kurumsal müşterilerine toplu ödeme ve masraf takip sistemi sunmaktadır. Düşük maliyetli, basit ve güvenilir finansal servisleri sunan ininal Cüzdan uygulaması ve ininal MasterCard’ları yüzbinlerce kullanıcıya kolaylık sağlamaktadır.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları