Plantronics’ten son teknoloji mobil kulaklık

Plantronics, mobil kulaklık kategorisinde geliştirdiği son ürünüyle ses kalitesinde fark yaratmayı amaçlıyor.

Donanım Hit: 2739 / Yorum: 0 / 23 Ocak 2017 09:48
Plantronics’ten son teknoloji mobil kulaklık
-A +A

Plantronics’in yoğun Ar-Ge çalışmalarının başarılı bir sonucu olarak ortaya çıkan yeni Voyager 5240, gürültü engelleyici ve WindSmart sistemleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Dış çevrenin oluşturduğu gürültüyü ve yankılanmayı ortadan kaldıran kulaklık, telefon çağrılarında üstün ses performansı sunuyor. Mobil kulaklık kategorisindeki Voyager 5240, bluetooth teknolojisini destekleyen tüm cihazlara kolayca bağlanabiliyor. Telefon rehberinden sesli komutlarla çağrı yönetme, müzik dinleme veya yol tarifi gibi özellikler Voyager 5240’ın sahip olduğu işlevselliği gözler önüne seriyor.

 

Voyager 5240’ın aerodinamik tasarımı, WindSmart sistemi ve üzerinde yer alan 4 mikrofon sayesinde rüzgarın oluşturduğu seslere karşı altı kat koruma sağlıyor. Ağırlık merkezinin dengeli bir şekilde dağıtıldığı tasarım sayesinde gün boyunca aynı konforu bulabileceğiniz kulaklık, dünya çapındaki kulak yapılarının yüzde 90’ına uygun yapıda. 

 

Voyager 5240 mobil kulaklığın konuşma süresi yedi saat olarak görünse de yanındaki taşınabilir portatif şarj aparatı ekstra 14 saat kullanım imkânı sunuyor. Masa üstü şarj ünitesi olarak da kullanabileceğiniz şarj kutusunda kulaklığınızı 90 dakika gibi kısa bir sürede tam olarak şarj edebiliyorsunuz. P2i nano kaplama sayesinde suya ve tere karşı korumalı olan kulaklık, aynı anda iki farklı cihaza bağlanarak kullanılabiliyor. Voyager 5240’ın satış fiyatı 629 TL’dir.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları