Modern Combat 4: Zero Hour, Play Store'da

Gameloft'un merakla beklenen yeni FPS oyunu Modern Combat 4: Zero Hour, iOS'tan sonra Android için de çıktı. Oyun Google Play Store'dan indirilebilir durumda.

Oyun Hit: 1322 / Yorum: 0 / 28 Aralık 2012 10:56
Modern Combat 4: Zero Hour, Play Store'da
-A +A

Geçtiğimiz hafta Cuma günü iOS için çıkan fakat Android için teknik aksaklıklar yüzünden ertelenen Gameloft'un yeni oyunu Modern Combat 4: Zero Hour, nihayet Android için çıktı.

Oyunun iOS versiyonu 1.44 GB iken Android versiyonunun 1.9 GB olması oldukça ilginç bir detay olarak göze çarpıyor. Android 2.3 Gingerbread ve üzeri sürümleri destekleyen oyun, ilk olarak Pazartesi günü yayına girmişti. Yaşanan sorunlar bugün itibariyle tam olarak çözülmüş durumda.

6.99 Dolar fiyat etiketiyle satışa sunulan oyun, konsol kalitesinde grafik ve sesleriyle dikkat çekiyor.

Mobil aksiyon oyunları arasında en popülerlerinden biri olan Modern Combat, yeni oyunuyla beraber bu ünvanını bir adım daha yukarı taşıyor.

Modern Combat 4: Zero Hour oldukça akıcı, rahat nişan almayı sağlayan özeliklere sahip. Seslendirme, grafik kalitesi üzerine de bir önceki oyun Modern Combat 3: Fallen Nation’a oranla gelişmeler gözle görülüyor.

1 yılı aşkın süredir üzerinde çalışılan Modern Comba 4: Zero Hour VoiceChat özeliğine de sahip. Oyunu multiplayer modunda oynarken, oyuncular online olan diğer kişilerle chat yapma şansına sahip olacaklar. Oyunu Gameloft hesabı üzerinden iOS tabanlı cihazlarla beraber oynayabiliyorsunuz.

Konsol Kalitesinde Gelişmiş Görüntü, Ses ve Grafik Özellikleri:

  • Savaşın kaos ortamını konsol kalitesi grafikleriyle, gerçekçi animasyon ve dinamik objeler.
  • Etkileyici ragdoll efekti ve gerçek görünüm seviyesinde araç kullanım seviyesini yakalamak için fizik işlemlerini Havok Engine ile gerçekleştiren ilk Gameloft oyunu.
  • Film stüdyosunda hazırlanan gelişmiş sesler.

Yeniden Tasarlanan Online Oyun:

  • Oyun profilinizi geliştirilmiş loadout sistemi ve 20,000’den fazla silahla düzenleyin!
  • Yeni derecelendirme sistemiyle oyunculara karakterlerini leaderboard’da üst sıralara taşıma fırsatı

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları