Merakla Beklenen Nokia 7.1 Satışa Sunuluyor

PureDisplay ekran teknolojisi, üstün tasarım ve ZEISS Optics ile geliştirilmiş görüntü kalitesine sahip yeni Nokia 7.1 tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Mobil Hit: 3502 / Yorum: 0 / 10 Ekim 2018 13:14
Merakla Beklenen Nokia 7.1 Satışa Sunuluyor
-A +A

Nokia telefonlarının evi HMD Global, yüksek kontrast, üstün netlik ve geliştirilmiş renklerle görüntüleme deneyimini bir üst seviyeye taşıyan PureDisplay ekran teknolojisine sahip ilk akıllı telefon Nokia 7.1’i tanıttı. Göz kamaştırıcı bir tasarıma sahip olan Nokia 7.1’in HDR ekranı ve ZEISS Optics çift lensli arka kamerası kullanıcılara gelişmiş bir fotoğraf kalitesi sunmaya hazırlanıyor.
 
Dünya çapında izlenen videoların neredeyse üçte ikisinin mobil cihazlarda[i] görüntülendiğini vurgulayan HMD Global'in Üst Düzey Ürün Yetkilisi Juho Sarvikas, “Televizyonlarda HDR içeriklerin yaygınlaşması ve benimsenmesiyle tüm ekranlarda da aynı oranda yüksek kaliteli deneyim beklentisi oluşuyor. Bu beklentiden yola çıkarak, hareket halindeyken mobil video görüntüleme deneyimini mükemmel HDR videolarla bir üst seviyeye taşıyan PureDisplay ekran teknolojimizi tasarladık. Bununla birlikte eşsiz ekran teknolojisi ve etkileyici tasarımı, mükemmel bir fotoğraf deneyimi için bir araya getirdik. Bir kez daha kullanıcının sahip olabileceği eşsiz ve üstün bir deneyim sunmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.
 
Puredisplay Ekrana Sahip İlk Nokia Akıllı Telefon
PureDisplay ekran teknolojisine sahip ilk Nokia akıllı telefonu olan Nokia 7.1, HDR kalitesinde sunduğu içerikleriyle etkileyici bir görüntüleme deneyimi yaşatıyor. Daha yüksek kontrast (1.000.000:1 dinamik kontrast oranı) ve üstün netlik sayesinde cihaz hem aydınlık hem karanlık alanlarda büyüleyici canlı renklerin yanı sıra detayları da ortaya çıkarıyor. Aynı zamanda HDR10 özelliğini destekleyen akıllı telefon, kullanıcıların çektikleri videoları bir üst seviyeye taşıma imkanı sağlıyor. İster parlak gün ışığında ister loş bir odada, oyun oynarken ya da video izlerken keskin ve parlak Full HD+ 5,84 inç ve 19:9 oranına sahip ekran, parlaklık ve kontrastı ortamın ışıklandırma koşullarına göre otomatik olarak ayarlıyor. Böylece içeriği parlak gün ışığında bile canlı bir şekilde görmek mümkün hale geliyor.
 
Her koşulda mümkün olan en iyi ekran kalitesini sunmak için saniyede milyonlarca piksel işleyen özel 16 bit motor sayesinde Nokia 7.1, tüm videolarda gelişmiş ekran deneyimi yaşatıyor. Cihaz, HDR içeriklerin akışını rahatlıkla sağlayabilmek için performansta büyük bir artış sağlayan Qualcomm® Snapdragon™ 636 Mobile Platform’dan güç alıyor. Bu platform, ses ve videoların tadını daha uzun süre çıkarabilmek için daha verimli bir pilin yanı sıra birinci sınıf bir grafik performansı da sunuyor. USB type-C hızlı şarj yuvası, işlerin hızlı ve kolayca devam edebilmesi için pili 30 dakika içinde yüzde 50'ye kadar şarj ediyor.
 
Göz Alıcı Tasarım
Üstün ürün kalitesi, birinci sınıf malzeme ve Nokia akıllı telefonlarından beklenen şık bir dış görünüme sahip olan Nokia 7.1 tasarımıyla da dikkat çekiyor. Mücevher ve yüksek kaliteli saatlerde uygulanan tasarım teknikleriyle üretilen akıllı telefon, kusursuz şekilde bir araya gelen metal kaplama ve parlaklığın arasındaki estetik ve şık kontrastı sergiliyor.
 
Zengin ve nötr renkler yaratabilmek için camda ışığın eşsiz kırılma özelliğini kullanan Nokia 7.1’in çift kaplama alüminyum ve renkli elmas kesim kenarları ustaca bir işçiliğe sahip. Cihazın elde rahatça taşınması ve 6000 serisi alüminyum CNC makinesinde işlenmiş çerçevesi aşırı büyük bir cihaza gerek duymadan etkileyici bir akıllı telefon deneyimi yaşatıyor.
 
Gelişmiş Fotoğraflama Özelliğiyle Hikâyenizi Yaratın
Nokia 7.1, yüksek hassasiyet gösteren ZEISS Optics 12 MP/5 MP çift lensli kamerası sayesinde oldukça hızlı ve net bir otomatik odaklanma sağlıyor. Cihazın kamerası az ışıklı ortamlar da dahil olmak üzere tüm şartlarda HDR fotoğraflarda harika kareler sunuyor. Nokia 7.1’in arkasında bunulan çift lensli kamera modülü sayesinde kullanıcılara gerçek zamanlı bokeh efekti oluşturma imkanı sağlıyor. Cihaz aynı zamanda 8 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya sahip. Nokia’nın hem arka hem de ön kamerayla eş zamanlı fotoğraf çekme imkanı sunan Bothie özelliği de telefonun kamera uygulamasında kullanıcıları karşılıyor.
 
Kullanıcılar hem Elektronik Görüntü Sabitleme (EIS) teknolojisiyle video çekerken sabitliği daha kolay sağlayabiliyor hem de 360° konumsal ses özelliğiyle çekilen videolarda ânı yeniden yaşayabiliyor. Cihazın yapay zekayla geliştirilmiş Çift Görünüm moduyla fotoğraf tutkunları, her kareyi yeniden boyutlandırabilme ya da ayrı ayrı izole etme fırsatı yakalarken, kamera uygulamasından çıkmadan doğrudan sosyal medyada paylaşabiliyor.
 
Nokia 7.1 kullananlar Pro Kamera Modu sayesinde beyaz dengesi, ISO aralığı ve objektif hızı üzerinde istedikleri ayarı rahatlıkla yapabiliyor.
 
Saf, Güvenli Ve Güncel Android One
Nokia 7.1, Google onaylı yüksek kalite bir yazılım deneyimi sunarak Android One ailesindeki birçok Nokia akıllı telefonun arasına katılıyor. Android One Nokia akıllı telefonları, kutudan çıktıkları andan itibaren müthiş bir depolama alanı ve pil ömrü sunuyor. Nokia 7.1, Android One programında garanti edildiği şekilde üç yıl boyunca aylık güvenlik paketi ve iki yıl boyunca İşletim Sistemi güncellemeleri alıyor. Üstelik kullanıcılar Google Play Protect mağazasındaki tüm uygulamaları tarayıp telefonunu kötü amaçlı yazılımlardan koruyor. Bu sayede yeni Nokia 7.1, en son Google yenilikleriyle daima güncel kalarak en güvenli ve son teknoloji telefonlar arasında yerini alıyor.
 
Nokia 7.1 yapay zekâdan güç alan, cihazı daha akıllı ve hızlı hale getiren, kullandıkça adapte olan özelliklerin de dâhil olduğu Android 9 yazılım güncellemesine hazır olarak üretildi. Uyarlamalı Pil özelliği, sık kullanılmayan uygulamaların pil kullanımını sınırlıyor ve Uygulama Hareketleri özelliğiyle de bir sonraki harekete daha hızlı geçebilmeyi kolaylaştırıyor. Bu özellikler, cihazınızın işlevselliğini ve Android deneyimini daha modern bir hale getiriyor.
 
Nokia 7.1, Parlak Gece Mavisi ve Parlak Çelik renk seçenekleriyle bu yıl içinde seçili mağazalarda kullanıcılarla buluşacak.
 

Anahtar Kelimeler : ZEISS Optics, nokia 7.1,
Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları