Logitech Video Konferans Sistemleri

Yeni nesil Rally Bar, Rally Bar Mini ve RoomMate hibrit çalışma modeline farklı bir boyut kazandırıyor.

Donanım Hit: 4597 / Yorum: 0 / 26 Ocak 2021 14:02
Logitech Video Konferans Sistemleri
-A +A

Hayat kolaylaştıran teknolojileri ve yaratıcı tasarımlarıyla sektöre ilham veren Logitech, Microsoft Teams ve Zoom gibi günümüzün önde gelen video konferans platformlarıyla uyumlu çalışan yeni nesil ürünleri ve PC tabanlı çözüm portföyüyle video konferans sistemlerinde çıtayı daha da yükseltiyor. Logitech farklı ölçeklerdeki toplantı odaları için tasarladığı Rally Bar, Rally Bar Mini ve RoomMate modelleriyle iş dünyasında hız ve verimliliği yeni bir boyuta taşıyor. 
 
Video konferans çözümleri günümüz iş dünyasında hemen her kurumun iş süreçlerinin ayrılmaz bir parçası olmaya devam ederken, Logitech’in yeni nesil ürün portföyü, esnek toplantı odası çözümleri için yeni bir örnek oluşturuyor. Orta büyüklükteki toplantı odaları için özel olarak tasarlanmış yeni Logitech Rally Bar ve küçük odalar için tasarlanan Logitech Rally Bar Mini, sinema kalitesindeki görüntü ve canlı, net sesin dahil olduğu hepsi bir arada tasarımıyla toplantıları dönüştürüyor. Büyük toplantı odalarını tamamlayan yeni Logitech RoomMate ise kullanıcıların PC veya Mac olmadan, Logitech’in Rally Plus gibi kameralarında video konferans sistemini çalıştırmalarına olanak tanıyan özelliğiyle öne çıkıyor. Logitech’in yeni nesil video konferans çözümleri, kullanıcıların günümüzün karma ve hızla gelişen çalışma ortamlarında daha iyi toplantılar gerçekleştirmek adına, video konferans ekipmanlarının kurulum, yönetim ve kullanımını önemli ölçüde kolaylaştırıyor.
 
Logitech’in yeni nesil video konferans çözümleriyle ilgili konuşan Logitech Türkiye ve Orta Asya Ülkeleri Pazarlama Müdürü Birol Sülük, “Logitech sahip olduğu bilgi birikimi ve yıllardır aralıksız sürdürdüğü teknolojik yatırımlarla, her zaman tüketici beklentilerine odaklanarak, ulaşılabilir ve üstün kaliteli ürünler sunmak için çalışıyor. İş dünyasında hız ve verimliliği artıran video konferans sistemleri artık günümüzde iş yapış şekillerini değiştirmenin yanı sıra çalışan mutluluğunu ve motivasyonunu da pozitif yönde etkiliyor. Logitech’in amacı da dünya genelinde değişen bu iş kültürüne, her ölçekten kuruma, üstün teknolojisiyle kullanımı kolay, verimliliği artıran, düşük maliyetli ürünlerle katkı sunmak. Yeni nesil video konferans ürün portföyümüzle de bu alandaki başarımızı daha da ileri taşıyacağımıza inanıyoruz.” dedi. 
 
 
Logitech Rally Bar ve Rally Bar Mini’nin başlıca özellikleri: 
 
  • 4K’ya kadar çözünürlüğe sahip mükemmel mercekler: Herhangi biriyle herhangi bir yerden yüz yüze konuşuyormuş hissi veren, pürüzsüz motorlu yatay ve dikey kaydırma ve yüksek çözünürlüklü mercek yapısına sahiptir.
  • Yüksek ses kalitesi: Gelişmiş ses mühendisliği sayesinde, her iki video konferans çözümünde, ultra düşük distorsiyonlu hoparlörlere iletilen kristal netliğinde sesle, odanın her noktasına aynı kalitede ses aktarımı odayı dolduran ses sağlar. Uyarlanabilir bir hüzmeleme mikrofon dizisi, her koltuktaki sesleri olağanüstü konuşma netliğiyle alır, aktif konuşmacıya odaklanarak daha yüksek ve yumuşak sesleri otomatik olarak dengeler, istenmeyen gürültüyü de bastırır. Ayrıca, patentli bir titreşim önleyici süspansiyon sistemi, duvar, sehpa veya masalardan kaynaklı hoparlör titreşimlerini en aza indirir, böylece her iki yönde olağanüstü netlikte bir ses sağlanır.
  • Çarpıcı tasarım: Rally Bar ve Rally Bar Mini, zarif, minimalist bir görünüm için şık, yuvarlak kenarlara sahiptir. Hoparlörlerde geri dönüştürülmüş polyester kumaş içeren her iki cihaz, modern toplantı odalarının estetiğini kusursuz bir şekilde tamamlamak için grafit veya beyaz renk versiyonlarıyla tasarlanmıştır.
  • Yerleşik yapay zekâ ile süper akıllı: Her iki video konferans sistemi de Logitech RightSense teknolojisi ve bilgisayarla görmeye ayrılmış ikinci bir kamera olan AI Viewfinder ile donatılmıştır. Kamera insan figürlerini gerçek zamanlı algılar ve Logitech RightSight sayesinde otomatik çerçeveleme ve kamera kontrolünün hassasiyetini artırır. 
  • Kurulumu, yönetimi ve izlemesi son derece basit: Rally Bar ve Rally Bar Mini, çok yönlü, hepsi bir arada tasarımın ötesinde düşük karbon ayakizli, basit ve güvenli kurulum sağlayan olağanüstü kablo yönetimi ve esnek montaj seçeneklerine sahiptir. Kutudan çıkar çıkmaz dakikalar içinde kurulumu tamamlayarak ve Logitech Sync veya tercih ettiğiniz cihaz yönetimi panosunu kullanarak video barları tek bir platformdan kolayca izleyebilir ve yönetebilirsiniz. Ayrıca, özellikle toplantı odası kapasitesi önemli olan karma ofislerde, kişi sayısı gibi ölçümlerle konferans odalarınızın nasıl kullanıldığına dair iç görüler edinebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler : logitech,
Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları