iPhone6’nın tasarımı sızdı mı?

‘iPhone Air’ olarak adlandırılacağı iddia edilen iPhone6’nın tasarımına dair bazı fotoğraflar sızdı.

Mobil Hit: 12103 / Yorum: 0 / 10 Nisan 2014 14:54
iPhone6’nın tasarımı sızdı mı?
-A +A

Fransız teknoloji sitesi Nowwhereelse.fr tarafından yayınlanan fotoğraflarda bu sonbahar piyasa sürülmesi beklenen yeni iPhone modelinin daha ince ve HTC One'ı anımsattığı görülüyor. Ekran boyutu ise telefon gövdesine kadar genişlemiş. Yeni sızan fotoğraflar 'Mac Rumors' sitesinden daha önce yayınlananlarla benzerlikler taşıyor. Her şeye rağmen, Apple cephesinden yeni iPhone'la ilgili herhangi bir açıklama yokken, fotoğrafların gerçek olup olmadığı bilinmiyor.

Yeni sızan fotoğraflara bakarak tasarımda nelerin değiştiğini söylemek biraz güç. Geçtiğimiz ay İngiliz tasarımcı Sam Beckett'in yeni iPhone'un nasıl görüneceğine dair hazırladığı videoda, cihaz daha ince gösterilmiş, ekran genişliği ise büyümüş, 4.7 inç (Önceki modelde 4 inç) olarak tasavvur edilmişti.

Son gelen fotoğraflar iş dünyası ve teknoloji haberleri içerikli Business Insider ve Barron's gazetesinin sayfalarına taşıdığı dedikodularla çelişiyor. Çünkü piyasaya iki iPhone modelinin sürüleceğini, birinin ekran genişliğinin 4.7 inç, diğerinin 5.5 inç olacağını yazmışlardı.

Yeni iPhone'un nasıl olacağına dair net bir bilgi olmasa da, iPhone hayranları için kesin olan tek şey iPhone dünyasında havadislerin sonu yok.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları