iPhone 6C geliyor fiyatlar düşüyor

Apple'ın iPhone 5C ile birlikte bir süredir sessizliğini koruyan 'ucuz' iPhone konseptinin yeni sürümü ortaya çıktı. iPhone 6C ismini alması beklenen cihaz bakın nasıl olacak?

Mobil Hit: 1146 / Yorum: 0 / 2 Nisan 2015 13:51
iPhone 6C geliyor fiyatlar düşüyor
-A +A

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile çıtayı yükselten Apple’ın daha uygun fiyata sahip bir iPhone modeli üretmesi bekleniyordu. iPhone 5s ve iPhone 5c ile izlediği politikayı devam ettirmeyen Apple’ın, bu yılın sonlarına doğru yeni iPhone’u ile sürpriz yapacağı iddia ediliyor.

Phone 6c’ye ait olduğu düşünülen fotoğraflar Fransa kaynaklı NowhereElse sitesi sayesinde ortaya çıktı. 
 

Fotoğraflarda iPhone 6c’nin kasası tüm ayrıntıları ile görünüyor. Cihazın dışa doğru çıkıntılı iSight kamera ile geleceği tahmin edildiği için kasanın kamera bölümünde iPhone 5c’nin kasasına göre farklılıklar bulunacak.
 

iPhone 6c’nin kasasının alt bölümünde bulunan mikrofon ve hoparlör delikleri de iPhone 5c’nin kasasından çok farklı bir yapıya sahip. Dört sağa dört sola konumlandırılmış bu delikler iPhone 6c’nin daha iyi ses çıkışı vermesini ve daha iyi ses kaydı yapmasını sağlayabilir.

DigiTimes’ın iddialarına göre ise Apple; iPhone 4s, iPhone 5s ve iPhone 5c’yi piyasadan silerek iPhone 6c’yi tanıtacak. 4.7 inç ekran boyutuna, plastik kasaya ve farklı renk seçeneklerine sahip olması beklenen iPhone 6c’nin fiyatı Türkiye'de 3300 TL'ye kadar fiyatları çıkan iPhone 6 Plus'lara kıyasla 400 dolar seviyelerinde (yaklaşık 1000 TL) olacağı söyleniyor. Bakalım Apple iPhone 5c ile izlediği politikayı iPhone 6c ile devam ettirecek mi?

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları