HUAWEI MatePad T10s

Öğrenme, üretkenlik ve eğlence odaklı tasarlanan HUAWEI MatePad T10s, ince çerçeveleri, göz koruma özellikli ekranları, ebeveyn kontrolleri ile harika bir multimedya deneyimi sunuyor.

Donanım Hit: 4362 / Yorum: 0 / 25 Ocak 2021 18:20
HUAWEI MatePad T10s
-A +A

Hem öğretmenler hem de öğrenciler için bazı önemli faydalar sağladığından, uzaktan öğrenme için tablet kullanmak artık yaygın. Tabletler nispeten taşınabilir ve uygun maliyetli olmalarının yanında çok çeşitli uygulamalara erişim sunuyorlar. Elbette endişeler de var: Bir ebeveyn olarak, çocuklarınız öğretmenlerin doğrudan gözetimi altında olamayacağından ve çocuklarınız akranlarıyla yüz yüze çalışamayacağından, birçok çevrimiçi dikkat dağıtıcı unsurun öğrenimlerini baltalayacağından endişelenebilirsiniz. Neyse ki, Huawei'nin bir çözümü var: HUAWEI MatePad T10s.
 
İster fiziksel ister sanal bir sınıfta olsun, öğretmenler sınıfı meşgul tutmak için kendiliğinden sınıfa sorular sorma eğilimindedir. Ancak sanal bir sınıfta, öğrenciler cevaplarını mikrofona söylemek zorundalar ve her mikrofonun kalitesi eşit değil. Bazen, seslerinin duyulduğundan emin olmak için, öğrenciler konuşmak için tabletlerine çok yaklaşmak zorunda kalabilir ve çocuklarımızın ekranlarla aralarında sağlıklı bir mesafe bırakmasını sağlamaya çalışırken bu iyi bir durum değil. HUAWEI MatePad T10s ile ses girişi kalitesi, sesleri uzak mesafeden net bir şekilde alabilen mikrofon sistemi ile sağlanıyor. Ek olarak, mikrofonlar gürültü engellemeyi de destekliyorlar, bu nedenle daha iyi bir ses kalitesi için arka plan gürültüsü de azaltılıyor. Ayrıca Harman Kardon tarafından tasarlanan çift hoparlörlü ses çıkışı, konuşmaların en net şekilde duyulmasını sağlıyor.
 
Bir dereceye kadar, çevrimiçi dersler daha az ilgi çekicidir, çünkü öğrencilerin bazen sınıfta olduğundan daha sabit olmaları gerekir. Hareket etmek onları web kamerası kadrajından çıkarabilir. Bu nedenle HUAWEI MatePad T10s, FollowCam özelliğini sağlıyor. Çevrimiçi bir sınıfta, toplantıda veya başka bir canlı yayın oturumunda, bu işlev bir kullanıcıyı hareket halindeyken bile izleyebilir ve kadrajın dışına çıkmadan hareket etmeleri için onlara biraz daha fazla özgürlük sağlar.
 
TÜV Rheinland onaylı göz sağlığı özellikleri
HUAWEI MatePad Serisi, birçok göz koruma özelliğini destekliyor. Öncelikle TÜV Rheinland tarafından onaylanmış mavi ışığı filtreleyen Göz Konforu Modu, kullanıcıların gözlerini etkili bir şekilde korumak için 1980 x 1200 çözünürlükteki ekran HUAWEI ClariVu Ekran Geliştirme teknolojisi ile uyum içinde çalışıyor. HUAWEI MatePad T10s ayrıca Kids Corner tarafından duruş, parlaklık, engebeli yol ve mesafe uyarılarını desteklemek için kullanılan birçok sensör içeriyor. HUAWEI MatePad T10s, rahat ve sağlıklı bir okuma deneyimi sağlamak için kontrastı, parlaklığı, keskinliği, doygunluğu ve daha fazlasını ayarlayarak e-Mürekkep efektlerini taklit eden e-Kitap modu da sunuyor.
 
Bellek kartı ile 512 GB’a kadar depolamayı destekleyen HUAWEI MatePad T 10S 64GB, HUAWEI Araç Şarj Aleti ve HUAWEI Band 3e ile birlikte 2.167 TL yerine sadece 1.749 TL tavsiye edilen son tüketici satış fiyatı ile müşterilere sunuluyor. Tüketiciler aynı zamanda vade farksız 4 taksitle ödeme avantajından da yararlanabiliyorlar.
https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-matepad-t10s/

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları