Deloitte 2016 için yol haritasını çıkardı

Deloitte, teknoloji, medya ve telekomünikasyon sektörlerinin geleceğine ışık tutan TMT 2016 raporunu yayınladı.

Güncel Hit: 2175 / Yorum: 0 / 22 Mart 2016 12:26
Deloitte 2016 için yol haritasını çıkardı
-A +A

Teknoloji, medya ve telekomünikasyon sektörlerine yön veren “Deloitte TMT Öngörüleri 2016” raporu yayınlandı. Deloitte TMT Lideri Tolga Yaveroğlu ve Deloitte Kanada TMT Direktörü Duncan Stewart'ın hazır bulunduğu etkinlikte TMT sektörlerini ilerleyen süreçte nelerin beklediğine ışık tutuldu. 

Deloitte Values House'da düzenlenen etkinlikte "Deloitte TMT Öngörüleri 2016" konulu bir sunum gerçekleştiren Deloitte Kanada TMT Direktörü Duncan Stewart, teknolojinin gerek iş dünyası, gerekse de sosyal yaşam üzerindeki etkisinin artacağını ifade etti. 

Yazılım şirketlerinin yeni nesil ürünlerine "makine öğrenimi" gibi araçları entegre etmeye başladığına dikkat çeken Stewart, 2016 yılında şirketlerin yeni nesil ürünlerinde makine öğreniminin yanı sıra doğal dil işleme ya da konuşma tanıma gibi bilişsel teknolojileri de kullanmalarını öngörüyor. 

Mobil taraftadaki hareketliliğin sürmesi beklenirken, özellikle akıllı telefon tarafındaki hızlı dönüşümün yeni pazarların oluşmasına önayak olacaüın ifade ediliyor. 

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları