Crysis 3 Türkçe Olarak Ön Siparişte

Tamamen Türkçe olarak piyasaya sürülecek olan Crysis 3'ün ön siparişlerinin başladığı açıklandı. Oyunun ön siparişini verenleri bir de sürpriz bekliyor.

Oyun Hit: 1252 / Yorum: 0 / 28 Aralık 2012 15:21
Crysis 3 Türkçe Olarak Ön Siparişte
-A +A

Crysis 3'ü bekleyenlerdenseniz, son dönemlerde tamamen Türkçe olarak piyasaya sürülen oyunlar furyasına katıldığını da biliyorsunuz demektir.

2013’ün merakla beklenen ilk büyük shooter oyunu Crysis 3 tamamen ‘Türkçe’ olarak ön siparişe açılıyor. PC, PS3 ve Xbox 360 formatlarında satışa sunulacak olan Crysis 3, bugün birçok prestijli mağazaların online satış sitelerindeki yerini alıyor.

Crysis 3 ön siparişe özel hediyesi ile geliyor. PC formatı 110 TL, PS3 ve Xbox 360 formatı 180 TL’den satışa sunulacak olan Crysis 3, ön sipariş verenler için özel ve sınırlı sayıda üretilen T-shirt hediyesi ile severlerini tekrar büyüleyecek.

Crytek CEO’su Cevat Yerli tamamen “Türkçe” olan yeni Crysis 3 için, “En yeni CryENGINE teknolojisini daha da üst seviyeye taşıyarak oyunculara etkileyici görsellerle dolu bir oyun deneyimi yaşatacak yedi farklı tema sunuyoruz. Oyuncuların oyunla buluşacakları günü heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.

Crytek tarafından geliştirilen ve son teknoloji ürünü CryEngine motorunu kullanan Crysis 3, Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için 22 Şubat’ta piyasaya çıkacak.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları