ASUS GTX 780 Ti Ekran Kartını Sunar

ASUS’a özgü GPU Tweak aracı, %25 daha fazla CUDA çekirdeği, PhysX ve TXAA teknolojileri sayesinde GTX 780 Ti daha hızlı, daha akıcı ve net görüntüler sunuyor.

Donanım Hit: 11709 / Yorum: 0 / 8 Kasım 2013 17:50
ASUS GTX 780 Ti Ekran Kartını Sunar
-A +A

Taipei, Tayvan (7 Kasım 2013) — ASUS, yepyeni grafik işlemci GeForce® GTX 780 Ti ve ASUS’a özgü GPU Tweak teknolojisi ile donatılan yeni ekran kartı GTX 780 Ti’ı tanıttı.

GeForce GTX 780 Ti GPU’nun sahip olduğu %25 daha fazla CUDA (Compute Unified Device Architecture) çekirdeği ve 928 MHz’e arttırılmış saat hızı sayesinde ASUS GTX 780 Ti öncellerine kıyasla çok daha üstün bir oyun performansı sunuyor.

ASUS’a Özgü Teknolojilerle GTX 780 Ti’ye Özel Performans

GTX 780 Ti, ASUS ekran kartlarına özgü GPU Tweak aracı ile donatıldı. Bu kullanımı kolay araç sayesinde kullanıcılar GTX 780 Ti’dan en iyi performansı almalarını sağlayacak birçok benzersiz ayara erişebiliyorlar. Grafik işlemci ile video-bellek için voltaj ve saat hızlarına, soğutma fanı hızlarına ve güç tüketimi eşik değerlerine gerçek zamanlı olarak ince ayar yapabilme bu ayarlardan sadece birkaçı. Bu sayede hız aşırtma yapmak hem daha kolay hem de daha güvenli hale geliyor.

Ayrıca, GPU Tweak Streaming aracı sayesinde kullanıcılar ekrandaki görüntüleri gerçek zamanlı olarak Internet üzerinden paylaşabiliyorlar; böylece diğerleri oynadığınız oyunları canlı olarak izleyebiliyor. Dahası, streaming penceresine başlık, kayan metin, resim ve webcam görüntüleri de eklemek mümkün.

En Yeni Teknolojiler ile Daha Hızlı, Daha Akıcı ve Net Grafikler

ASUS GTX 780 Ti, en iyi oyun deneyimini sunan daha hızlı, daha akıcı ve net grafikler için en son teknolojiler ve yenilikler ile donatıldı.

NVIDIA® GPU Boost 2.0, GTX 780 Ti’ın saat hızını üst seviyeye çıkarırken güç ve sıcaklık üzerinde tam kontrol imkanı sağlıyor; daha iyi bir oyun deneyimi için daha hızlı görseller sunuyor.

Gerçek hayattaki fiziksel etkileşimlerin daha gerçekçi bir simülasyonu için NVIDIA PhysX® ile donatılan GTX 780 Ti ayrıca Hollywood tarzı bir özel efekt olan NVIDIA TXAA™ geçici anti-aliasing teknolojisi ile daha akıcı ve net grafikler elde edilmesini sağlıyor. Yeni ekran kartında yer alan GeForce ShadowPlay kayıt aracı ise kullanıcıların oyunlarındaki en gurur verici anları Ultra High Definition (UHD/4K) çözünürlükte yakalayabilmelerine olanak veriyor.

Yüksek Kapasiteli Bellek ile En Yüksek Detay İçin Geliştirildi

ASUS GTX 780 Ti, oyunseverlerin eğlencelerini en üst seviyeye çıkarmak için 3GB ultra hızlı GDDR5 bellek ile donatıldı. Grafik işlemci üzerinde mozaik şemaya izin vermesi sayesinde oyun görüntülerine çok daha fazla ve ayrıntılı geometriler eklenebilmesini sağlayan DirectX 11.2 standardı ile karakterler, gişe rekorları kıran filmlere rakip olacak kadar ayrıntılı bir şekilde hayat buluyor.

ASUS GTX 780 Ti, dahili NVIDIA 3D Vision Surround teknolojisi sayesinde çoklu ekran desteği  sunuyor, böylece oyuncular, oyun dünyalarını üç ekrana sığacak şekilde yansıtırken dördüncü bir ekranı chat veya web tarama gibi diğer görevler için kullanabilecekler.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları