Angry Birds Star Wars, Facebook'a Geldi

Rovio tarafından üretilen ve son olarak Star Wars teması kullanılan Angry Birds, mobil platformlarda yaşadığı başarıyı Facebook'a taşımayı hedefliyor.

Oyun Hit: 1190 / Yorum: 0 / 28 Aralık 2012 10:36
Angry Birds Star Wars, Facebook'a Geldi
-A +A

Rovio, mobil platformlarda Angry Birds adlı oyunla büyük bir  başarı yakaladı. Bu başarının sırrı neydi bilinmez ama "Casual" olarak tabir eidlen oyuncu kitlesini kendine çekmeyi iyi bildiği kesin.

Firma şimdi mobil platformlardan sonra, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen ve iyi bir satış rakamı elde eden Angry Birds Star Wars'u Facebook'a taşıdı. Oyunun beta süreci Facebook kullanıcılarına açıldı.

Bu Facebook'ta yer alan ikinci Angry Birds oyunu oldu. Zira ilk oyun Angry Birds Friends olarak adlandırılmıştı ve Facebook üzerinde birçok kişi bu oyunla zaman öldürüyordu.

Oyun mobil platformlardan Facebook'a taşınırken birçok değişikliğe de uğramış durumda. Facebook'un sosyal ağ olduğunun farkına varan Rovio, Angry Birds Star Wars ile arkadaşlarınızla kapışabileceğiniz bir oyun yaratmış durumda.

Oyunda toplanan puanlar ve yıldızlar sizi bir sıralamanın içerisine sokuyor ve bu da arkadaşlarınızla kıyasıya bir mücadele içerisinde olmanıza izin veriyor diyebiliriz.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları